Поддържам горния пост!!! Вече 70К съм с големи БОШ и малки ШАМПИОН! Преди около месец ги сервизирах и бяха в отлично състояние......
Известие
Collapse
No announcement yet.
Свещи
Collapse
X
-
Колеги , можете ли да дадете номера за БОШ и Шампион - да знам какви да взимам . Бошовските лоши ли са или ? Бошовските са по 10лева бройката ( голямата ) и 4.50 малката ( това е с отстъпка) . Или образно казано 60тина лева за комплекта. Има ли смисъл въобще да ги слагам или да търся шампионки ??
Comment
-
Първоначално публикувано от roverbulgaria Покажи съобщениеБош не стават така ли ???Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Да попитам и аз, мойте свещи са за смяна, и в момента не ми се дават много пари за Денсо или НЖК, и мисля да взема Шампион, но тука немога да намеря добри като за мойта гледам в axm-auto.com има Шампион, някой вземал ли е от там, и същите ли са като номер че гледам по-горе , колегата "svrusev" е написал тези номера "Шампион - Големи OE123/T10, Малки OE092/T10" а в AXM едните са OE092 а другите OE094. Моля някой да каже дали да си поръчам онлине от там.Алфа Ромео 155 1.7ТС, 93г. EX
Алфа Ромео 166 2.0ТС, 99г. EX
Алфа Ромео 156 1.9JTD16v, 04г.
Comment
-
колеги, помагайте да си избера МАЛКИ свещи за 2,0 мотор.
с номерацията OE092/T10 намирам само шампион и някака, друга, непозната за мен фирма.
тук изброяват много, ама кои са малки?!?!?
http://eauto.bg/index.php?m=71&lang=...d=5160&e=10251sigpic156 SW 2001 бивша.
Comment
-
Колеги какво ще кажете за тези свещи от Ибей заслужавали си инвестицията
http://www.ebay.com/itm/8x-NGK-PLATI...32538630646539Alfa Romeo 166 2.0 TC
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщениеабе човек, 140кинта за едната?!?!?1
тия дни смених малките и намерих:
НГК-30тина лв./1бр.
обаче взех ДЕНСО иридиум-26лв/бр.
и двете са оригинал-джапан.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
комшията кара МИГ29, та слязох пред блока да му огледам свещите, ама не ги видях пущините. сигурно неговият е на кюмюр.
сега сериозно-пише си на страницата: количество-1.
пък и на снимката е блистер с 1 бр.
за тези ефтинджосите по 10 тина лева, майстор от форумен сервиз ми каза да не си навирам таралеж в гащите.
вероятността да се натроши свещта при развиване след години е огромна. и нали се сещаш после какво следва и колко струва?sigpic156 SW 2001 бивша.
Comment
Comment